Наш сайт «Вишневий сад» надає унікальну можливість купити теплицю. Ми завжди можемо домовитися так, щоб Вам було вигідно. Також кожному покупцеві буде надана можливість співпрацювати з нашою компанією і брати участь в бонусній програмі, розіграші призів і т.п. Ви можете безкоштовно скористатися цією послугою і стати нашим клієнтом.

Короткий опис теплиць

Каркас теплиці виготовлений з суцільнометалевої труби. Накриття - прозорий стільниковий полікарбонат товщиною від 4 мм. У теплиці в стандартній комплектації одні двері і одна кватирка, Ви можете замовити опціонально додаткові двері та кватирки (Фотогалерея теплиць)

Фундамент для теплиці стрічкового типу шириною 15 сантиметрів і глибиною не менше 30-40 сантиметрів.

Теплиця кріпиться на грунті методом закопування спеціальних т-образних закінчень каркаса. У комплект входить все необхідне для надійного кріплення покриття і докладна ілюстрована інструкція з етапами складання теплиць і фотографіями вузлів. Збірка здійснюється за допомогою гвинтів і гайок. Для тих, хто не може зібрати самостійно, пропонуємо послуги монтажу (1900 грн. за всю теплицю з урахуванням покриття СПК).

Ціна теплиці 2х3х6м + Каркас + СПК - 12500 грн. З цінами Ви можете ознайомитися в розділі «Прайси». Ціна роздрібна з урахуванням доставки до одержувача по Києву. Доставка по Україні - від 100 грн.

Розмір теплиці:

  • висота - 2м;
  • ширина - 3м;
  • довжина - 6м.

Додаткові секції допоможуть збільшити теплицю на потрібний Вам розмір: 8м, 10м, 12м, 14м, 16м, 20м, 30м. і т.д. Індивідуальний розмір підвищує вартість теплиці. Можливо виготовлення теплиць будь-яких розмірів в ширину і довжину під замовлення.

Залишилися питання? Телефонуйте!