Безумовно, будівельні суміші - це найважливіша частина кожного ремонту, дуже складно без них уявити будь-які будівельні роботи.

Сучасний ринок будівельної продукції пропонує покупцям безліч різних видів цього продукту.

Наприклад, це може бути шпаклівка, штукатурка, інші монтажні розчини, клеї для укладання плитки, а також склади для наливних підлог. На сьогоднішній день сухі будівельні суміші серед покупців стали дуже популярні, і їх подальше виробництво і, звичайно, продаж дуже перспективно.

Сухі будівельні суміші

В останні десять років сухі будівельні суміші стали дуже популярними, зараз просто неможливо уявити будь-які будівельні роботи без цих сумішей. Вперше сухі будівельні суміші з'явилися на ринку будівельної продукції лише в 90-х роках ХХ століття.

До їх появи будівельники користувалися шпаклівками, клеями і крейдяними пастами в «мокрому» вигляді. Вони відразу були готові до використання. Найголовнішим недоліком тих сумішей був маленький термін придатності - буквально від кількох годин до кількох місяців. Для того, щоб уникнути зайвих втрат коштів, на будівельному ринку була представлена ​​нова продукція - сухі будівельні суміші.

Сухі будівельні суміші на виробництві надійно упаковують в тришарові мішки для того, щоб запобігти можливому контакту з водою. При цьому їх транспортування стає дуже зручним. Таким чином, сухі будівельні суміші необхідні в роботі будь-якого будівельника, вони прекрасно замінюють штукатурні розчини і будь-який інший матеріал для кладки.

Для того, щоб створити більш міцне з'єднання між матеріалами, використовують пластифікуючі складові, що затримують воду, а також кварцові добавки.

Будь-яке будівництво неможливо без використання клейової будівельної суміші. Вона використовується при укладанні облицювальної плитки, а також укладанні теплоізоляційних матеріалів.

Також, дуже часто будівельники використовують самовирівнюючі будівельні суміші. Вони виконують важливу функцію усунення безлічі небажаних проблем при укладанні будь-яких підлог.

Сухі будівельні суміші після використання залишаються несприйнятливими до вологи і змін температур, а також добре переносять негативний вплив інших факторів.

Незаперечною перевагою сухих будівельних сумішей є їх здатність після використання ще кілька годин зберігати свою пластичність.

Всі без винятку сухі будівельні суміші здатні залишати хороший результат і при машинному використанні, що в наш час стало дуже популярним.

Також важливою перевагою сухих будівельних сумішей є їх пластичність і стійкість на вертикальних поверхнях.

А суміші для підлог, що самовирівнюються, прекрасно вирівнюють технологічні борозни, які можуть виникнути внаслідок застосування розподільчих інструментів.

Таким чином, розглянувши всі позитивні якості сухих будівельних сумішей, можна зробити висновок, що використання саме таких продуктів зробить процес ремонту набагато швидшим і простішим.