На сьогоднішній день ізраїльський полікарбонат, що випускається під маркою Polygal, вважається найякіснішим в світі. На український і російський ринок він також поставляється. Якщо часто вітчизняні виробники дають гарантію на десять років, то Polygal може похвалитися п'ятдесятьма.

Що вдає із себе ізраїльський полікарбонат?

Історія заводу починається ще з 20 століття. Полікарбонат був виведений в 1953, але в масовому виробництві не був такий популярний. Саме ізраїльській фірмі Polygal ми зобов'язані появі стільникового полікарбонату. Не важко здогадатися, що якщо ця фірма займалася дослідженнями для отримання такого листа, то вони знають про полікарбонаті все і виготовляють його якісніше інших.

Все почалося з-за потреби в будівництві теплиць. Скло було дорогим і тендітним, а акрил не міг впоратися з поставленими завданнями, тому потрібен був новий матеріал з відповідними властивостями.

Характеристики:

  • Мала вага при високій міцності матеріалу.
  • Гарна шумоізоляція, здатність зберігати тепло і пропускати світло без шкоди ультрафіолетових променів.
  • Матеріал не займається, а плавиться, тому безпечний. Завдяки цим характеристикам його можна встановлювати і в житлових приміщеннях, він не виділяє ніяких шкідливих парів на відміну від інших видів пластику.
  • Неймовірно довгий термін експлуатації.
  • Еластичність і міцність матеріалу дозволяють створювати конструкції складних форм.
  • Використання сировини тільки високої якості.
  • Захисний шар ультрафіолету наноситься не тільки зверху на матеріал, а вже міститься всередині нього.

Зверніть увагу, що завод Polygal також має виробничі потужності в Росії, купуючи лист ізраїльського полікарбонату обов'язково дивіться на напис:

Сучасні аналоги полікарбонату фірми Polygal

До фірм, які займаються виробництвом полікарбонату і таким, що відповідає за якість своєї продукції можна віднести:

  • Титан Пласт;
  • Сотек;
  • Brett Martin.

Компанії Титан Пласт і Сотек розташовані в Республіці Білорусь і виробляють вони дійсно якісний матеріал без використання будь-яких сторонніх домішок, ізраїльський полікарбонат також виготолвляється з первинної сировини. Це легко перевірити, якщо оглянути лист при хорошому освітленні, ви побачите монолітний лист полікарбонату без сторонніх вкраплень.

Brett Martin - компанія світових масштабів, розташована в північній Ірландії і прирівнюється до ізраїльського полікарбонату своєю якістю. Це гідний аналог, купуючи полікарбонат Brett Martin, ви можете не сумніватися, що він прослужить вам довгий час.