Реклама зайняла величезну нішу в просуванні товарів і послуг, підняла рейтинг багатьом компаніям і стала невід'ємною частиною життя кожної людини. Полікарбонат - основа для виготовлення зовнішньої реклами.

До прямої і нав'язливої реклами ми звикли ставитися скептично, всіляко не бажаючи, щоб нам нав'язували щось, чого ми самі не хочемо. А ось грамотна неагресивна реклама навпаки сприймається нашою свідомістю як щось корисне і навіть приємне. Саме тому кожна фірма або бренд щорічно витрачають величезні суми на розробку рекламних стратегій і їх втілення.

Полікарбонат та плівка для реклами

Для цього багато фірм використовують просту комбінацію з полікарбонату і плівки Оракал, які дарують живу картинку і міцний каркас. Лист полікарбонату виступає надійним підґрунтям, на якому поміщається активне зображення, чіпляюче погляд. Що ж відбувається всередині мало цікавить творця, а ось виробнику цей фактор дуже важливий. Осередки полікарбонату дозволяють закріпити матеріал за власником або стовпом, торцеві частини потрібно обов'язково захистити від попадання пилу і вологи. Тоді серцевина каркаса буде чистою і привабливою тривалий час.

Стільниковий полікарбонат для реклами найчастіше використовують як основу, на яку наклеюють плівку Oracal - гладка поверхня для всілякого друку. Мала питома вага полікарбонату і його чарункова структура роблять його простим способом розмістити табличку або рекламний щит в будь-якому місці, надійно закріпити за допомогою профілів. Кольоровий друк на плівці Оракал забезпечує привабливий зовнішній вигляд і збереження протягом тривалого часу, а стільниковий полікарбонат, якщо його правильно загерметизувати, буде непідвладний впливу погодних умов. Плівка дарує глянсовий або матовий фініш і відповідає за естетичну привабливість рекламного стенду. ЇЇ використовують також для дорожніх знаків, оформлення дизайну торгових автомобілів, вітрин і інших рекламних об'єктів.

Товщина полікарбонату для реклами

З метою використання полікарбонату для зовнішньої реклами, купуйте листи товщиною 4-6 міліметрів, цього буде достатньо для збереження матеріалу. Створення рекламного стенду з полікарбонату - це доступний і простий варіант, для якого знадобиться мінімум матеріалів і часу для монтажу. Нарізка та обробка листів дуже проста, а поклейка плівки не займає багато часу.