Полікарбонат з ефектом жалюзі - це різновид стільникового полікарбонату або як його ще називають пористий. Таку назву він отримав через свою внутрішню структуру. У розрізі стільниковий полімер нагадує бджолині стільники, полікарбонат з ефектом жалюзі відрізняється від стільникового тим, що осередки розташовані під кутом 45 ° градусів, а не 90 °. Зовнішні стінки за кольором в основному контрастують з внутрішніми. Спектр забарвлень досить широкий.

Трохи про полікарбонат з ефектом жалюзі

Зовнішній вигляд у даного різновиду полікарбонату незвичайний і не так часто зустрічається. Щоб зрозуміти що це, як і де застосовується, ми пропонуємо вам ознайомиться з цією статтею.

Сфера використання:

  • офіси;
  • приватне господарство;
  • рекламна індустрія;
  • скління різних типів приміщення.

Такий полікарбонат часто застосовується в офісах через свої характеристики і естетичний зовнішній вигляд. Також застосовується для скління міжкімнатних дверей і балконів, козирків, навісів, перегородок. Як відомо, листи полікарбонату активно використовують для рекламних щитів, креатив в цій сфері діяльності дуже вітається і такі «жалюзі» будуть тим, що потрібно для залучення уваги.

Лист полікарбонату має хорошу прозорість тільки з одного боку, тому зробити перегородки в офісі відмінне рішення. Володіє шумоізоляційними властивостями.

Полікарбонат з ефектом жалюзі - це склоподібний пластик з декількома прозорими шарами, які з'єднуються поздовжніми ребрами. По суті це той же стільниковий полікарбонат тільки з трохи зміненою конструкцією і властивостями.

Переваги та корисні якості полікарбонату з ефектом жалюзі

Завдяки внесенню деяких змін в конструкцію листа стільникового полікарбонату вдалося отримати такі властивості:

  1. Хороша прозорість. При подібній щільності зберігаються характеристики пропускної здатності світла. Так, наприклад, з внутрішньої сторони ви зможете спостерігати за тим, що відбувається зовні, а з зовнішньої - ні.
  2. Стійкість до механічних пошкоджень і сильних навантажень. Пластик нелегко буде розбити або зламати, він здатний витримати сильні удари.
  3. Високий електричний опір, що перешкоджає електризації матеріалу.
  4. Зберігає тепло в приміщенні.
  5. Не міняє свої властивості і характеристики під впливом температур.

У будь-якому випадку полікарбонат з ефектом жалюзі - це цікаве рішення на користь будь-якого проекту, неважливо для офісу або домашнього користування.