Для кожного типу пластика - стільникового, монолітного, рифленого. існують свої стандартні полікарбонатні розміри. Наша компанія пропонує Вам не тільки стандартні розміри, але і кілька нестандартних (індивідуальних) для мінімальної втрати при монтажі на конструкції нестандартного розміру.

Розміри стільникового полікарбонату

Стільниковий полікарбонат виробляється методом екструзії, стандартна ширина екструдера становить 2.1м, відповідно ширина стільникового полікарбонату в готовому виробі також становить 2.1 м. Довжина матеріалу становить 6 або 12 м, виходячи з цього:

  • Стандартним вважається лист стільникового полікарбонату 2.1х6 або 2.1х12м. В прайсах Ви знайдете вартість за розмір 2.1х6м.
  • Нестандартним вважається лист розміром 2.1х3, 2.1х9м. Ми готові надати дані розміри для Вас.
  • Товщина 3.5, 4, 6, 8, 10, 16, 25, 32, 40мм.

Якщо Ви шукаєте розмір, якого немає в перерахуванні, - звертайтеся за консультацією до наших фахівців, ми постараємося вирішити Вашу проблему з максимальною вигодою для Вас.

Розмір монолітного полікарбонату

Виробництво монолітного полікарбонату практично аналогічне стільниковому, ширина екструдера 2.05 м, а стандартна довжина 3.05 м. Існують і кілька інших, ось список доступних матеріалів:

  • Стандартний розмір листа монолітного полікарбонату - 2.05х3.05м, незалежно від кольору і товщини.
  • До нестандартних відноситься розмір 2.05х6.1, 2.05х1.52, 1.02х3.05м;
  • Товщина - 1.5, 1.8, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 мм.

Наша компанія пропонує, як стандартні, так і нестандартні розміри. В асортименті присутні різні товщини і колір матеріалу. Варто відзначити, що розмір 2.05х6.1 м представляють небагато імпортерів, ми - одні з них!

Полікарбонат: розміри рифленого листа

Рифлений або хвилястий полікарбонат відноситься до різновиду монолітного, його ще називають полікарбонатним шифером. Розміри листа відрізняються від стільникового і монолітного, товщина становить 1 мм. Розміри, які Ви можете придбати в нашій компанії:

  • Стандартні листи, розміром 1.26х2 м і 1.26х3 м. На жаль, іншого формату листа немає.
  • Товщина - 0.8-1мм.

Даний вид полікарбонату менш популярний ніж стільниковий і монолітний, через це розмірів невеликий асортимент.

Якщо Вас зацікавив один з видів полікарбонату або у Вас виникли додаткові питання за розмірами листів і підбору необхідної товщини - звертайтеся за професійною консультацією до наших консультантів по контактам, зазначеним у відповідному розділі. Також, у нас є можливість запропонувати різні нестандартні розміри, не зазначені в даному матеріалі.